De beste auto’s huurt u bij de AutomobielCentrale.

Door de nauwe samenwerking met onze partners zijn er alleen al in Nederland vele tientallen vestigingen vanwaar u de auto kunt huren en terugbrengen. Wij zijn niet alleen scherp in prijs, maar ook betrouwbaar. Onze auto’s zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar tot een jaar oud, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Kies de voertuigcategorie die het best bij u past, wij garanderen u dat er een auto uit deze categorie op u wacht. Gaat u voor een busje, een luxe auto, een SUV, een sportieve auto of een cabrio?

Vraag ons snel naar de mogelijkheden. Ook als u een leenauto nodig heeft kunt u bij ons terecht. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met ons of langskomen. Tijdens het reserveringsproces, heeft u de mogelijkheid om voor allerlei extra opties te kiezen. Zo zult u met een navigatiesysteem moeiteloos de weg kunnen vinden naar iedere bestemming.  Bent u van plan om kinderen mee te nemen in de auto? Ga dan voor een ISO kind of babyzitje, zodat de kleine veilig met u mee kan reizen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij werken samen met partners die hun sporen ruimschoots verdient hebben op de verhuurmarkt, en kunnen u zowel Nationaal als Internationaal aan de auto van uw keuze helpen. 

Ook voor huurkoop kunt met ons aan tafel. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contactformulier of kom langs in Ommen.

(ruimte voor direct bestellen huurauto’s online, hier wordt aan gewerkt)